مرکبات را میتوان به عنوان شگفتی اواسط زمستان به شمار آورد. استفاده از نتهای مرکباتی در عطرها نیز القا کننده […]
ادامه مطلب
عطر کنتس، از دیگر عطر هایی است که خصوصیات یک بانو را از طریق رایحه، به نمایش می گذارد. در دنیای خانم ها، قوانین، صورتی دیگر چیده شده و ظرافت انجام کارها، چند برابر از حالت عادی می باشد. دنیای پر رمز و راز آنها، شناخته نشده است. اما جالبی آن اینجا است که این دنیا، همانند خودشان، بسیار خاص و جذاب می باشد. طبیعتا درک این دنیا برای یک مرد، کار سختی می باشد. اما روش هایی وجود دارد که بتوان با خصوصیت های این دنیای فوق العاده زیبا، مواجه شد.
عطر کنتس (Countess) ، یکی دیگر از محصولات جذاب کمپانی آلفامونته می باشد. مواد تشکیل دهنده این عطر، تماما از طبیعت گرفته شده و جزء خاص ترین ها می باشند. در این عطر، از رایحه خاک و انواع میوه های بهاری و گل های زیبا استفاده شده است. حال اگر کمی بیندیشیم، به جرئت می توانیم بگوییم که طبیعت هم، یک بانو است. دلیل آن هم این است که خانم ها در اوج زیباییشان، راز ها و رمز هایی دارند که آن ها را خاص می کند.
اما روش نفوذ به این دنیا چیست؟ جواب آن، عطر کنتس (Countess Perfume) است. این عطر با ترکیباتی از جنس طبیعت، این احساس را به شما می دهد که در حال قدم زدن در جنگلی با درختان بلند و قطور و سرخس های آویزان از سنگ ها، می باشید. کنتس، بهترین گزینه و پل برای فهم احساسات زنانه، برای مرد ها می باشد.
عطر زنانه کنتس آلفامونته (Countess Alfamonte women’s perfume)، در شیشه های صد میلی لیتری عرضه می شود. رنگ نارنجی-طلایی ماده عطر درون شیشه، بازتابی زیبا از نور تابیده شده به خود را می دهد و نگاه ها را مجذوب خود می کند.
این عطر شامل رایحه های نتی فلفل صورتی، شکوفه پرتقال، گلابی، قهوه، یاس، بادام تلخ، شیرین بیان، وانیل، نعناع هندی، سدر و چوب کشمیر می باشد.
در این قسمت به بررسی نت های عطر کنتس آلفا مونته می پردازیم:
فلفل صورتی، بر خلاف نام خود، ربطی به خانواده فلفل ها ندارد. این میوه های کوچک و دوست داشتنی، به رنگ صورتی بوده و از درخت زینتی و همیشه سبز برداشت می شوند. میوه ی رسیده این گیاه، به صورت خشک شده بوده و به دلیل آنکه در بازار هم اندازه با فلفل ها می باشد، به نام فلفل صورتی، خطاب می شوند.
درخت پرتقال، میوه ای از خانواده مرکبات به نام پرتقال می پروراند. این درخت به سرما حساس بوده و می تواند باعث نابودی آن شود. در فصل میوه دادن این درخت، شکوفه های سفیدی بر رو شاخه های این گیاه رشد می کند که بعد از باز شدن، عطری فوق العاده را در محیط پخش می کند. پیشنهاد می شود که در زمان شکوفه دهی این درختان، به یکی از باغ های پرتقال مراجعه کنید و از عطر بهاری این باغ، لذت ببرید.
گلابی، یکی دیگر از مشهور ترین میوه ها در فصل خود می باشد. درختان این میوه بنا بر مکانی که کشت می شوند، شکل ها و طعم های متفاوتی از این میوه را می پرورانند. گاهی ممکن است که محصول، کشیده تر از حالت عادی بوده و گاهی هم می تواند بر عکس باشد. طعم کلی گلابی، چیزی بین میوه “به” و “سیب” است. در ته مزه این میوه، می توان کمی گسی جالب را حس کرد که اذیت کننده نیست. رایحه این میوه، چیزی میان به و سیب می باشد اما به دلیل وجود تفاوت هایی، امکان تشخیص آن از سیب و به موجود است.
امروزه، نوشیدنی هایی توسط بزرگ و کوچک استفاده می شود. نمونه هایی از همان نوشیدنی ها، چایی و قهوه می باشد. این دو نوشیدنی، از محبوب ترین ها در سر تا سر جهان هستند. قهوه، دانه ی آسیاب شده درخت قهوه می باشد. به این صورت که بعد از برداشت میوه قهوه، دانه ها را جدا کرده، خشک می کنند و بعد از طی مسیر هایی، به پودر قهوه تبدیل می شود. قهوه به صورت طبیعی بسیار تلخ است. البته میزان تلخی آن به منطقه ای که پرورش داده شده است نیز بستگی دارد.
گل یاس، یکی دیگر از خوش بو ترین گل ها در عرصه ی عطر سازی می باشد. این گل های کوچک، عموما به رنگ سفید شناخته می شوند. رایحه ی این گل ها، رایحه ای سبک و مرطوب است که خسته کننده نمی باشند. رایحه این گل در کنار ترکیب های دیگر، خود را بهتر نشان داده و علاوه بر آن، بر دیگر روایح ، تاثیر مثبت می گذارد.
بادام، از مغزهایی می باشد که در ظرف های تنقلات، به وفور یافت می شود. درختان بادام، ارتفاع و قطر زیاد و قابل توجهی ندارند. اما می توانند با همین اندازه کم، تعداد زیادی بادام به ما تحویل دهند. بادام، عموما مزه خیلی قابل توجهی نمی دهد بلکه گاهی شور و گاهی کمی شیرین است. از همین رو، همراه با تنقلات دیگر و همراه با نمک و دیگر مواد، به آن طعم داده و در نهایت برای میل کردن، آماده می کنند.
شیرین بیان، گیاهی است دارویی که از قدیم مورد استفاده قرار می گرفته است. این گیاه که به صورت طبیعی خودرو می باشد، در ایران نیز رشد کرده و برای صنایع مختلف، مانند صنعت پزشکی، کشت می شود. برای مصارف درمانی از ساقه زیر زمین و ریشه این گیاه استفاده می شود.
وانیل، یکی از گران ترین مواد در جهان می باشد. جالب است بدانید وانیل بعد از زعفران، جزء گران ترین مواد مبادله ای در جهان می باشد. به گونه ای که می توان نام دیگر این گیاه و میوه هایش را، طلای سفید قرار داد. میوه ی وانیل بعد از رسیدن، برداشت می شود و طی مراحل تخمیر، به صورت پودر در می آید. در نهایت، پودر بدست آمده را با الکل یا ترکیبات گلوکوزی دیگر، مخلوط کرده و در نهایت، عصاره وانیل تولید می کنند. وانیل، رایحه ای بهاری و خوراکی دارد و بوییدن آن، بسیار احساس آرامش به ما می بخشد.
نعناع هندی، یکی دیگر از اعضای خانواده نعنایان می باشد. نعناع هندی، همانند نعنای معمولی، دارای عطری تند و تیز و مرطوب می باشد. از این گیاه پر خاصیت علاوه در ساخت کرم ها و مواد مراقبت پوستی، استفاده زیادی می شود.
سدر، درختی است پر خاصیت که نام آن را به کرات شنیده ایم. برگ درخت سدر در ساخت محلول های درمانی یا آرایشی و بهداشتی مانند انواع شامپوها یا صابون ها، استفاده می شود. سدر درختی است شبیه به درخت کاج، اما با عمری طولانی تر و تنه ای قطور تر. این درخت، رایحه ای جذاب دارد که می تواند به تنهایی، به عنوان یک عطر برای محیط خود، عمل کند.
رایحه چوب کشمیر، رایحه ای است ملایم و لطیف که به شما احساس آزادگی و حسی خوب، القا می کند. رایحه چوب کشمیر، از چوبی به نام چوب کشمیر به دست نمی آید. بلکه یک ترکیب یا فرمول شیمیایی است که نتیجه ای فوق العاده به ما می دهد.